Vakantie Ghana

  • Els Pittens

    Wie kan mij leuke noemenswaardige dingen vertellen van Ghana

    Ik ben benieuwd wie er reageert.

    Groetjes Els

  • Akwaaba Tours

    Voor info over reizen in en naar Ghana kun je prima terecht bij Akwaaba Tours, een Nederlands-Ghanese reisorganisatie, lid ANVR en SGR.

  • Hanneke

    Beste Els,

    Ik ben met mijn vriend meegekomen, hij is voor een half jaar in Ghana (Takoradi) werkzaam. Ik ben hier nu 3 weken en het voelt zo goed!

    Wat zou je willen weten? Waar ben je naar op zoek?

    Groeten,

    hanneke

  • Judith wormgoor

    Geachte Ls,

    Deze zomer ga ik een maand naar Ghana op vakantie. Ik ben al bezig om boeken te lezen en informatie te krijgen over Ghana maar dat is niet gemakkelijk. In onze bibliotheek zijn er geen boeken van te krijgen en bij het reisbureau zijn ze meer gespecialiseerd op Zuid-Africa.

    Mijn vraag is heeft u misschien een brochure voor mij.

    Bij voorbaat dank,

    Judith Wormgoor

    Braamkamp 237

    7206 HL Zutphen

  • kees

    Els,

    Ik ben twee keer in Ghana op vakantie geweest, geïntroduceerd door twee collega's die er vandaan komen. Als je meer info wilt hebben zou je de Lonely Planet voor West Africa kunnen raadplegen maar een duitstalig boek geschreven door Jojo Cobinha genaamd Ghana geeft naar mijn mening betere info.

    Voor meer specieke vragen: stuur me een mailtje.

    Kees

  • Lieneke

    Hallo Els,

    Ik ben 2 keer op vakantie geweest in Ghana, het is een aanrader.

    Het is daar leuk. Je komt ogen en oren te kort om het dagelijkse leven te volgen.Reizen met openbaar vervoer gaat prima, als je niet teveel eisen aan luxe stelt en je moet van je planning kunnen afwijken.Zoals iemand anders je tipte kom je met de reisgids van Jojo Cobinha overal.Er staan ook overnachtingsmogelijkheden in in verschillende prijsklasses. Maar ook Akwaaba tours kan je heel goed op weg helpen. Wij “gebruikten” beide.

  • rene

    waar kan ik ze bereiken?Akwaaba Tours schreef:

    >

    > Voor info over reizen in en naar Ghana kun je prima terecht bij

    > Akwaaba Tours, een Nederlands-Ghanese reisorganisatie, lid ANVR

    > en SGR.

  • Akwaaba Tours

    Beste Rene,

    Wel, hier kun je ze dus bereiken: email: info@akwaabatours.com,website: www.akwaabatours.com

    postbus 4917

    6202 TC Maastricht

  • arthur

    beste els,

    meer weten over Ghana… Ik heb er vorig jaar vier maanden in een weeshuis gewerkt, en rondgereisd. Ik zou je dus wel wat kunnen vertellen, als je wilt. Maar als ik nu lukraak begin te typen over ideeen, ervaringen, tips ed. ben ik morgen nog bezig. Er is te veel. Als je een preciezere vraag/vragen hebt, kun je ze mailen naar arthurmolenaar@hotmail.com of bellen naar 020-6251924 (vraag naar arthur)

    groet, arthur.

  • arthur

    reactie op kees: Het allerbeste boek voor Ghana is niet de lonely planet voor west-afrika, of dat duitstalige boek (is vertaald in engels), maar de Philip Briggs, Guide to Ghana. De kaartjes, prijzen van Hotels/restaurant en routebeschrijvingen zijn beter. De achtergrondinformatie (m.n. geschiedenis) van het duitse boek is weer iets leuker.

    groet arthur